Uczta smaków z Podlasia

Fasolka po bretońsku

Jak sama nazwa wskazuje, danie ma swój rodowód we Francji, lecz od kiedy podbiło kubki smakowe Polaków, zostało tu na dłużej. Fasolka z dodatkiem mięsa w aromatycznym pomidorowym sosie często gości także na polskich stołach. Czy na Twoim też?

Składniki: woda, fasola min 35%, kiełbasa (mięso wieprzowe 91%, sól, skrobia ziemniaczana, pieprz, majeranek, substancja konserwująca azotyn sodu), cebula, smalec, mąka pszenna, koncentrat pomidorowy, cukier, zagęstnik skrobia kukurydziana modyfikowana, sól, mieszanka przypraw zawierająca: seler, hydrolizat soi.

powrót
Fasolka po bretońsku informacje o produkcie

Uczta
Mrożona

Kartacze tradycyjne Kartacze tradycyjne

Uczta
Mrożona

Flaki krojone Flaki krojone

Uczta
Mrożona

Flaki po warszawsku Flaki po warszawsku

Uczta
Mrożona

Pielmieni Pielmieni

Podlasie

kraina jezior

Wykorzystujemy pliki Cookies (tzw. ciasteczka), aby użytkowanie ucztasmakow.com.pl było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne usługi do Twoich preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików Cookies oraz przetwarzaniu przez UCZTA POLSKA Sp. z o.o. (Administratora) danych osobowych w celach analitycznych i statystycznych. Przez dalsze korzystanie z naszej strony internetowej, bez zmian ustawień w zakresie prywatności, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików Cookies w Twojej przeglądarce. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić ustawienia dotyczące plików cookie, uzyskać dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci prawach w naszej Polityce Prywatności i Polityce Cookiess Akceptuję