Uczta smaków z Podlasia

Paszteciki z kapustą i grzybami

Paszteciki z kapustą i grzybami to nie tylko doskonały dodatek do barszczu lub innych, aromatycznych zup, lecz także oryginalny pomysł na sycący obiad. Staropolskie połączenie smaków w podlaskiej odsłonie. Spróbuj, a nie pożałujesz!

Składniki: mąka pszenna, woda, kapusta kiszona (14%), olej rzepakowy, śmietana, margaryna, grzyby (4%), jaja, cebula, bułka tarta (zawiera gluten), olej rzepakowy, cukier, sól, mieszanka przypraw. Bez konserwantów.

 

powrót
Paszteciki z kapustą i grzybami informacje o produkcie

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Galareta wieprzowa Galareta wieprzowa

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Krokiety z kapustą i grzybami leśnymi Krokiety z kapustą i grzybami leśnymi

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Serniczki Serniczki

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Paszteciki z mięsem Paszteciki z mięsem

Podlasie

kraina jezior