Uczta smaków z Podlasia

Paszteciki z kapustą i grzybami

Paszteciki z kapustą i grzybami to nie tylko doskonały dodatek do barszczu lub innych, aromatycznych zup, lecz także oryginalny pomysł na sycący obiad. Staropolskie połączenie smaków w podlaskiej odsłonie. Spróbuj, a nie pożałujesz!

Składniki: mąka pszenna, woda, kapusta kiszona (14%), olej rzepakowy, śmietana, margaryna, grzyby (4%), jaja, cebula, bułka tarta (zawiera gluten), olej rzepakowy, cukier, sól, mieszanka przypraw. Bez konserwantów.

 

powrót
Paszteciki z kapustą i grzybami informacje o produkcie

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Placki ziemniaczane Placki ziemniaczane

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Naleśniki z serem Naleśniki z serem

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Pielmieni Pielmieni

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Pierogi z kapustą i grzybami Pierogi z kapustą i grzybami

Podlasie

kraina jezior