Uczta smaków z Podlasia

Pierogi z kapustą i grzybami

Idealne miękkie ciasto oraz apetyczny farsz z kapusty i leśnych grzybów, przywodzi na myśl tradycyjne, babcine smaki. To pyszne, jarskie danie smakuje wszystkim, także mięsożercom, i trudno wyobrazić sobie bez niego świąteczne i inne rodzinne spotkania. Spróbuj naszej wersji!

Składniki: mąka pszenna, woda, kapusta kiszona (11%), olej rzepakowy, grzyby (4%), jaja, cebula, sól, bułka tarta (zawiera gluten), cukier, mieszanka przypraw. Bez konserwantów.

 

powrót
Pierogi z kapustą i grzybami informacje o produkcie

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Placki ziemniaczane z nadzieniem grzybowym Placki ziemniaczane z nadzieniem grzybowym

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Galareta wieprzowa Galareta wieprzowa

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Kiszka ziemniaczana Kiszka ziemniaczana

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Placki ziemniaczane Placki ziemniaczane

Podlasie

kraina jezior