Uczta smaków z Podlasia

Pierogi z kapustą i grzybami

Idealne miękkie ciasto oraz apetyczny farsz z kapusty i leśnych grzybów, przywodzi na myśl tradycyjne, babcine smaki. To pyszne, jarskie danie smakuje wszystkim, także mięsożercom, i trudno wyobrazić sobie bez niego świąteczne i inne rodzinne spotkania. Spróbuj naszej wersji!

Składniki: mąka pszenna, woda, kapusta kiszona (11%), olej rzepakowy, grzyby (4%), jaja, cebula, sól, bułka tarta (zawiera gluten), cukier, mieszanka przypraw. Bez konserwantów.

 

powrót
Pierogi z kapustą i grzybami informacje o produkcie

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Placki ziemniaczane z nadzieniem mięsnym Placki ziemniaczane z nadzieniem mięsnym

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Pierogi z serem Pierogi z serem

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Galareta z kurczakiem Galareta z kurczakiem

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Placki ziemniaczane z nadzieniem grzybowym Placki ziemniaczane z nadzieniem grzybowym

Podlasie

kraina jezior