Uczta smaków z Podlasia

Placki ziemniaczane z nadzieniem grzybowym

Chrupiący, ziemniaczany placek z lekkim, grzybowym nadzieniem to nowa odsłona klasycznego, podlaskiego dania. Czy to będzie Twoja nowa, ulubiona wersja ulubionego posiłku?

Składniki: ziemniaki (min.65%), pieczarki (min 12%), mąka pszenna, cebula, jaja, mleko, bułka tarta (zawiera gluten), sól, mieszanka przypraw naturalnych (zawiera seler i soję), przeciwutleniacz kwas

 

powrót
Placki ziemniaczane z nadzieniem grzybowym informacje o produkcie

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Paszteciki z kapustą i grzybami Paszteciki z kapustą i grzybami

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Krokiety z mięsem Krokiety z mięsem

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Galareta z kurczakiem Galareta z kurczakiem

Uczta
Tradycyjna Mrożona

Naleśniki z jabłkami Naleśniki z jabłkami

Podlasie

kraina jezior